Григор Димитров и националите на България за ATP Cup дадоха пресконференция

...
Григор Димитров и националите на България за ATP Cup дадоха пресконференция
Коментари Харесай

Григор Димитров разкри своя мечта и целите си за 2020 година

Григор Димитров и националите на България за ATP Cup дадоха конференция преди началото на шампионата в Сидни. Хасковлията показа, че няма да взе участие на всички шампионати при започване на годината. Той ще внимава поради тежката травма в рамото, която лекува през предишния сезон и му пречеше да играе пълноценно.

" Ще бъде година, която ще си припомням до края на живота ми. Тялото ми се усеща сносно в този момент. Все още следя под лупа доста огромна част от работата ми и от това, през което преминавам. Определям ритъма си по верния метод.

Няма да избързвам и да играя прекалено много шампионати в ранната фаза на сезона. Ще се грижа за тялото си. Това е приоритет номер едно. Очевидно, не се състезавах пълноценно в първите четири месеца от 2019 година и това сложи пред мен доста подозрения, изпаднах обратно в ранглистата. Но в това време бях кадърен да се възстановя, колкото се може по-бързо и в този момент се надявам, че съм в позиция, от която мога единствено да се усъвършенствам. Наистина ще се съсредоточа върху това.

Няма подозрение, че това е предизвикателство. Винаги ми е било фантазия да бъда от другата страна и мисля, че да си треньор в никакъв случай не е елементарно. Не знам дали ще бъда добър треньор. Мога единствено да споделям опита си и визията си с другите момчета ", съобщи Григор.

В петък българите стартират присъединяване си в Сидни. Димитър Кузманов открива конкуренцията против Камерън Нори. Мачът ще стартира в 8:30 часа. След това Григор ще се изправи против Дан Еванс.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР